Concept Bazaar I Megnyitó

Szeretettel meghívunk a Goldberger Design District Pop-Up Negyedbe, hogy együtt nyissuk meg a Concept Bazaar kiállítást, és elsők között élhesd át a tárlat friss, interaktív élményét!

Az április 29-én nyíló Concept Bazaar alkalmával a legfrissebb, leginnovatívabb hazai textileket ismerhetjük meg. Az eseményre a MOME-n működő Budapest Design Material Library négy különleges anyaggal készül. A tárlat demo jelleggel megmutatja, hogyan lehet megteremteni a jövő kereskedelmi, kulturális terei és tudományos laborjai közötti átjárást egy többdimenziós, kiterjesztett valóság segítségével, ahol a felhasználó edukációja, inspirációja kerül fókuszba. 

2022 tavaszán a Goldberger Design District felfejti a textilnek, mint az önkifejezés kortárs eszközének mélyrétegeit, mindezt ezúttal is egy sor mai kreatív partnerrel, köztük az ARE App csapatával, valamint a program kurátorával, Kovács Adél trendkutatóval és design tanácsadóval együttműködve. 

 

Időpont: 2022. április 29. 18:00 

Helyszín: Óbudai Múzeum - Goldberger Textilipari Gyűjtemény, 1036 Budapest, Lajos utca 136-138. 

 

A következő linkre kattintva tudsz regisztrálni az eseményre:https://www.eventbrite.com/e/concept-bazaar-kiallitas-megnyito-tickets-325838169737

A Facebook eseményt itt éred el: https://fb.me/e/3c3ToVkiI 

Event information

Időpont: 2022. április 29. 18:00

Helyszín: Óbudai Múzeum - Goldberger Textilipari Gyűjtemény, 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Geszler Mária, a kortárs magyar kerámiaművészet meghatározó alakja előadást tart a MOME-n március 22-én 16 órakor.

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College).
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121