Sterk Barbara doktori védése I 10.14., 15:00

A Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sterk Barbara művészet és technológia kutató, médiaművész doktori védésére és a védéshez kapcsolódó DOLOG_IDŐ című kiállítására.

A doktori védés időpontja 2022. október 14. péntek 15:00 

A kiállítás és a doktori védés helyszíne egyaránt a Műszaki Tanulmánytár (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 10.). A kiállítás 2022. október 9 – október 29. között látogatható. 

Doktori értekezés: DOLOG_IDŐ. A hatékonyság média archeológiája 
Tézisek 
Mestermű: DOLOG_IDŐ 

Tudományág: Multimédia-művészet 
Témavezető: Tasnádi József DLA egyetemi tanár 
A védési bizottság elnöke Tillmann József CSc egyetemi tanár, 

a bizottság tagjai Balla Dóra DLA habil. Ferenczy Noémi-díjas egyetemi docens, MOME Média Intézet és Eperjesi Ágnes DLA egyetemi docens, Budapesti Metropolitan Egyetem 

Opponensek: Bényei Judit Phd egyetemi docens, MOME Elméleti Intézet és Hargitai Henrik PhD egyetemi oktató, ELTE Földtudományi Doktori Iskola 

Event information

A doktori védés időpontja 2022. október 14. péntek 15:00
A kiállítás és a doktori védés helyszíne:  Műszaki Tanulmánytár

More events

New Yorkból látogat egyetemünkre március végén Mirko Ilić tervezőgrafikus, plakátművész, a globális tervezőgrafikusi szcéna elismert alkotója.

Margeaux Claude kétszeres Fulbright ösztöndíjas keramikusművész március 27-én előadást tart a MOME-n.

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121