Bechtold Fülöp nyerte a MOME Legjobb Tárgyalkotó díját

Date:
2023-ban újra kihirdették a Legjobb Tárgyalkotó díjat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. A koronavírus járvány miatt pár évig elmaradt díjat az év közben született hallgatói munkák és előzetes szavazás alapján osztják ki.

Az idei Legjobb Tárgyalkotó díjat Bechtold Fülöp, Kerámia MA1 szakos hallgató kapta, a Bebi Loungewear üzlethelységébe tervezett függő- és dekorlámpáival. A hallgató a tervezési feladat során az üveg és a fény találkozására koncentrált, valamint a Bebi utcai pizsamáiból áradó vidámság és otthonság érzését igyekezett lefordítani az üveg nyelvére – így születtek a díjnyertes munkák. 

A tárgyak a MOME üvegműhelyében készültek James Carcass segítségével, a hallgató konzulense pedig Borkovics Péter volt. 

More news

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?

Friss, valódi, esettanulmányokban bővelkedő tananyagból készülhetnek a B2D kurzuson tanulók a kreatívipar piaci kihívásaira: nemcsak a vendégként meghívott kiemelkedő kreatív szakemberektől, de nemsokára egy, a folyamatos fejlesztés eredményeként létrejött videósorozatból is tanulhatnak, melyben többek közt a DE_FORM, az YKRA és a Flying Objects alapítói is megszólalnak.

A MOME Campusán mutatták be legkülönlegesebb alkotásaikat
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121