Formatervező szakjaink immár negyedszerre állítottak ki a Stockholm Furniture Fair-en

Date:
Idén is sikeresen vett részt a szak februárban a méltán híres svéd design vásáron kiállítóként, melyen az alap- és mesterképzésben tanuló hallgatók munkáit mutatták be.

A több napos vásár alatt lehetőség volt a kapcsolatépítésre, a szak bemutatkozására és a hallgatók is nívós szakmai környezetben kaphattak visszajelzést munkáikra. 

A stand Vető Péter egyetemi docens vezetésével, Salamon Dávid és Lőrincz Áron alumni tervezők közreműködésével jött létre.

Összesen 19 hallgató 19 munkáját nézhették meg a látogatók. 

Kiállító hallgatók: 
Csiby-Gindele Rebeka 
Dawson V. Viktória 
Fehérvári Panna 
Guthy Máté 
Hankó Eszter 
Kristóffy Róbert 
Lőrincz Áron 
Lukovics Flóra 
Mátravölgyi Zsófia 
Mrkobrad Nikola 
Racsmány Boldizsár 
Salamon Dávid 
Schillinger Laura 
Szilágyi Nóra 
Thamó Emese 
Timári Blanka 
Váradi Bence 
Wende Roberta 
Zala Zsófia 

More news

Minden évben megismétlődik, mégis mindig különleges, egyedi a MOME diplomaidőszaka, amikor is számos izgalmas tárgy- és koncepciótervvel, művészeti alkotással találkozhatunk. Ismét lesznek nyilvános diplomavédések, ezekre június 3–20. között kerül sor. Jó hír, hogy a mestermunkákból nyíló MOME- diplomakiállítás idén tovább, június 15–21. között tekinthető meg a Campus több pontján, de az is újdonság, hogy az első angol nyelven indított szakok hallgatói is most diplomáznak majd.

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?

Friss, valódi, esettanulmányokban bővelkedő tananyagból készülhetnek a B2D kurzuson tanulók a kreatívipar piaci kihívásaira: nemcsak a vendégként meghívott kiemelkedő kreatív szakemberektől, de nemsokára egy, a folyamatos fejlesztés eredményeként létrejött videósorozatból is tanulhatnak, melyben többek közt a DE_FORM, az YKRA és a Flying Objects alapítói is megszólalnak.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121