MOME alumni tervezőpáros a nemzetközi Xarkis Fesztiválon

Date:
Július 15-17. között a ciprusi Agrosban rendezik meg az idei Xarkis Fesztivált, melynek témája a kolonizáció és interszekcionalitás.

Harsány Patrícia Ékszertervezés és Design- és vizuálisművészet-tanár MA, valamint Szabó Nelli Formatervező művész MA alumnik „Wall of Allegories” című projektjükkel kerültek be az esemény rezidencia programjába, ahol a lokális mikroközösség társadalmi és történeti múltját feldolgozva valósítanak meg egy helyspecifikus installációt. 

Az előzetes munka jelenleg is zajlik Cipruson, a tervezőpáros elkészült installációját workshopok formájában ismerhetik majd meg a multikulturális fesztivál résztvevői. A kreatív részvételen alapuló, háromnapos programsorozatban a workshopok mellett interaktív játékok, performanszok, koncertek és vetítések is lesznek. 

További információ a fesztivál honlapján: Workshops - Xarkis Festival 

More news

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?

A MOME Campusán mutatták be legkülönlegesebb alkotásaikat

A MOME Animáció szak szervezésében médiaművészek és táncművészek reflektáltak arra, hogyan formálja át a technológia a magánéletünket, társadalmi és fizikai létünket.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121