MOME-hallgatók munkája az OIEE új klipjében

Date:
Kocsis Bence (OIEE) és Kicsák Blanka (design-és művészetmenedzsment mesterszakos hallgató) a MOME mentorprogramjában kezdték meg a közös munkát, aminek eredményeként született meg az OIEE új klippje, az OFF BEAT ECHO.

A dal Steve Dub (Chemical Brothers) Grammy-díjas hangmérnök közreműködésével készült. A klip gyártásban a MOME-hallgatók különböző területről érkező művészekkel együtt reflektáltak vizuálisan a szám témájára. A forgatás a MOME filmstúdióban valósult meg.   

A technikai oldalról külön csavar, hogy a vizualitás futurisztikussága és aktuális trendek ellenére semmilyen digitális utómunkát nem tartalmaz a fényelésen kívül, így minden amit látunk, a projekciókon a hologram vetítésen át, a valóságban is így működik.  
Az alkotásokat a dal szövege és hangulata inspirálta, amelynek témája a bennünk lévő folyamatos harc a társadalom és környezetünk által generált folyamatos haladás, ingerektől való függés és a vágy a lassabb és nyugodtabb létezés felé.   

Kocsis Bence (OIEE) - Rendező, Art Director és Producer, Zene (MOME) 
Karcis Gábor - Mapping, vetítés (MOME) 
Körei Sándor - szobrászművész (MKE) 
Barna Nóra - táncművész, media design hallgató (MOME) 
Nikola Mrkobrad - formatervező (MOME) 
Kicsák Blanka - művészet menedzsment (MOME) 
Kiss Péter - operatőr, vágó 
Cseke Tamás - fotó (MOME) 
Székács Dániel Mapping, vetítés (MOME) 

Tovább a videóra: https://youtu.be/omCAk2YWSlM 

More news

Közösségi és szakmai programokkal, Budapest-túrával rajtolt február 9-én a Tiéd a holnap – A jövő kreatív tehetségeiért programja, amely huszonhárom, Magyarország legszegényebb régióiból érkező tehetséges diáknak ad lehetőséget a kreatívipari továbbtanulásra.

Jövőre magyar űrhajós is indulhat az űrbe. Vajon hogyan változik a világ az űrkutatás hatására 20 év múlva? Hogyan és mire taníthat a Világegyetem? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel az Ugrás a jövőbe! 2024 kreatív alkotói pályázata, melynek február 12-én nyílt meg jelentkezési felülete. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kreatív alkotópályázata olyan 7-10. osztályos kreatív magyarországi és határon túli csapatok, barátok együttes jelentkezését várja, akiket érdekel a jövő, vannak ötleteik és szívesen terveznek tudományos fantasztikus tárgyat vagy szolgáltatást.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány az egyetem történetének egyik legfontosabb társadalmi vállalásaként 2023 nyarán hirdette meg a hazai felsőoktatásban egyedülálló, országos ösztöndíj- és tehetségprogramját Tiéd a holnap – a jövő kreatív tehetségeiért címmel. A program célja a szegénysorból érkező, vidéki középiskolások felkarolása, eljuttatásuk a sikeres felvételiig.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121