MOME-hallgatók munkája az OIEE új klipjében

Date:
Kocsis Bence (OIEE) és Kicsák Blanka (design-és művészetmenedzsment mesterszakos hallgató) a MOME mentorprogramjában kezdték meg a közös munkát, aminek eredményeként született meg az OIEE új klippje, az OFF BEAT ECHO.

A dal Steve Dub (Chemical Brothers) Grammy-díjas hangmérnök közreműködésével készült. A klip gyártásban a MOME-hallgatók különböző területről érkező művészekkel együtt reflektáltak vizuálisan a szám témájára. A forgatás a MOME filmstúdióban valósult meg.   

A technikai oldalról külön csavar, hogy a vizualitás futurisztikussága és aktuális trendek ellenére semmilyen digitális utómunkát nem tartalmaz a fényelésen kívül, így minden amit látunk, a projekciókon a hologram vetítésen át, a valóságban is így működik.  
Az alkotásokat a dal szövege és hangulata inspirálta, amelynek témája a bennünk lévő folyamatos harc a társadalom és környezetünk által generált folyamatos haladás, ingerektől való függés és a vágy a lassabb és nyugodtabb létezés felé.   

Kocsis Bence (OIEE) - Rendező, Art Director és Producer, Zene (MOME) 
Karcis Gábor - Mapping, vetítés (MOME) 
Körei Sándor - szobrászművész (MKE) 
Barna Nóra - táncművész, media design hallgató (MOME) 
Nikola Mrkobrad - formatervező (MOME) 
Kicsák Blanka - művészet menedzsment (MOME) 
Kiss Péter - operatőr, vágó 
Cseke Tamás - fotó (MOME) 
Székács Dániel Mapping, vetítés (MOME) 

Tovább a videóra: https://youtu.be/omCAk2YWSlM 

More news

Közel 250 hallgató életének egyik legfontosabb eseménye zajlik hamarosan, ahogy korábban, 2023-ban is számos diplomavédés lesz nyilvános, melyekre június 5-21. között kerül sor. A mestermunkákból nyíló Diplomakiállítás június 17-18. között látogatható majd a Campus több pontján. A MOME ünnepélyes diplomaosztójának vendégeként ismét világhírű alkotók érkeznek Budapestre, olyanok, akiknek pályája, életútja példa lehet a hallgatók számára.

Mit hoz a jövő 20 év múlva az oktatás, az egészségügy vagy a közlekedés terén? Milyen lesz az élet 2043-ban? Ezeken a kérdéseken gondolkodhatnak közösen az Ugrás a jövőbe! kreatív pályázat résztvevői a MOME oktatóival. A résztvevők a második fordulóban az egyetem tanárainak segítségével fejleszthetik tervüket egy többhetes intenzív mentorációs folyamat keretében.

A MOME tanárképzésében mindig kiemelt helyet kap az iskolai tanítási gyakorlat, hiszen a tanári pályára készülők számára a valós iskolai környezet biztosítja a legjobb felkészülési terepet. A MOME Design és vizuálisművészet tanárszakjain évente 10-en végeznek, a szakok országos szinten is az egyik legnépszerűbb képzési területhez, a pedagógusképzéshez tartoznak, ahová évente kiemelten sokan jelentkeznek.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121