Válságálló üzleti tervezés - Service Design Day a MOME-n

Date:
A Boeing, a Siemens, az IBM, vagy a Daimler agilis átalakulásának kulisszatitkait ismerhetik meg első kézből a nagyvállalati átalakulásokat vezető agilis coach-októl és üzleti vezetőktől azok, akik részt vesznek november 25-én a Virtual Agile Community of Practice (VACOP) konferencián.

Az ezt megelőző napon, november 24-én a MOME Campuson a hazai termék- és szolgáltatástervezők osztják meg tudásukat a Service Design Day-en. A közel ötven előadó olyan cégek izgalmas üzleti innovációs, termék- és szolgáltatásfejlesztési eseteit mutatja be, mint a Roche, a Tv2 Stream, a Magyar Telekom, az OTP, a kifli.hu vagy a szállás.hu.

A bizonytalan üzleti környezetben a legjobb stratégia, ha ügyfélcentrikusan újragondoljuk folyamatainkat, szolgáltatásainkat/termékeinket és jobb ügyfélélményt érünk el, miközben optimalizáljuk a működésünket - vallják a szolgáltatástervező szakemberek. November 24-én, csütörtökön a Service Design Day újra összehívja a nagyvállalati vezetőket, üzleti tanácsadókat, service design szakembereket, oktatókat és mindazokat, akiket vonz ez az új, növekvő elismertségű szakterület és frissíteni akarják szakmai eszköztárukat.  

A MOME Campuson rendezett esemény programjában a designtudatos szemléletet képviselő intézmény oktatóival, munkatársaival is találkozhatunk. Az előadók közt lesz  Barcza Dániel, stratégiai rektorhelyettes, a Jövő Egyeteme projekt vezetője, Berkovics Dalma, a MOME Innovációs Központ partnerkapcsolatokért felelős vezetője, Fehér Bori szociális design kutató, Csertán Ákos, a MOME Open képzésének oktatója valamint Barna Máté képzésfejlesztési programvezető.

Egyedülálló szakmai tudást kaphat az is, aki bekapcsolódik a november 25-i Virtual Agile Community of Practice online konferencia közvetítésébe. Olyan sztárszakemberek tartanak majd előadást, mint Avi Schneier, a Scrum.Inc ikonikus vezető tanácsadója, Jeff Sutherland jobbkeze, a Scrum@Scale Guide társszerzője, Thoralf Klatt, az Accenture Németorszég vezető agilis tanácsadója, aki olyan globál vállalati átalakulásokat vezetett, mint a Siemens, IBM, vagy Daimler agilis átalakulása, Scrum@Scale tréner, a Berlin Agile Meetup alapítója, Debbie Brey, a Boeing agilis transzformációját vezető agilis coach, Jen Olderog, a John Deere agilis változás nagykövete, vezető agilis coach, Scrum Trainer , Luiz Q Quintella, neves Product Coach, OKR tanácsadó, a Scaling Done Right című könyv társszerzője, Peter Koning Interim C-szintű vezető (Holland vasút, CapitalBox, Holland posta), agilis coch, agilis vezetőfejlesztő, az Agile Leadership Toolkit című nagysikerű könyv szerzője és Berend Zsolt, a Sooner Safer Happier című agilis bestseller társszerzője, korábban Barclays bank globális CoP-jának vezetője. Jelenleg a Nationwide Building Society angol pénzintézet agilis trénere, coacha.  

 

More news

Hogyan válhat a gasztronómia valóban fenntarthatóvá? A körkörös étkezési kultúra éléréséhez vezető úton különleges mérföldkőhöz érkezett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a SALT. Közös kutatásuk során létrejött egy új, környezetterhelés nélkül használható tányér, amely lehetővé teszi, hogy fenntartható formában élvezhessük a csúcsgasztronómia kivételes fogásait.

A kézműves hagyományok iránti szenvedély, a fenntarthatóság, az innováció és az érzelmi kötődés jellemzi a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új formatervező generációjának munkáit, amelyeket a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon tekinthetünk meg szeptember 22-24. között a Budapest Arénában. A Magyarországon egyedülálló szemlén a legfrissebb lakberendezési trendeket, bútorokat, világítástechnikai megoldásokat, burkolatokat, lakástextileket, kiegészítőket egyedülálló enteriőrökben tekinthetik meg az érdeklődők, az idei esemény középpontjában a design és természet kapcsolata áll.

Szabó Eszter Sára, Designelmélet MA szakos hallgató a galériák falán túlnyúló kiállítási tervével, míg a Design- és művészetmenedzsment mesterszakon tanuló Tereh Natasa és Bárány Sebestyén Teodor egy MOME Campusra tervezett hallgatói munkákat bemutató tárlat ötletével érdemelték ki a támogatást.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121