Válságálló üzleti tervezés - Service Design Day a MOME-n

Date:
A Boeing, a Siemens, az IBM, vagy a Daimler agilis átalakulásának kulisszatitkait ismerhetik meg első kézből a nagyvállalati átalakulásokat vezető agilis coach-októl és üzleti vezetőktől azok, akik részt vesznek november 25-én a Virtual Agile Community of Practice (VACOP) konferencián.

Az ezt megelőző napon, november 24-én a MOME Campuson a hazai termék- és szolgáltatástervezők osztják meg tudásukat a Service Design Day-en. A közel ötven előadó olyan cégek izgalmas üzleti innovációs, termék- és szolgáltatásfejlesztési eseteit mutatja be, mint a Roche, a Tv2 Stream, a Magyar Telekom, az OTP, a kifli.hu vagy a szállás.hu.

A bizonytalan üzleti környezetben a legjobb stratégia, ha ügyfélcentrikusan újragondoljuk folyamatainkat, szolgáltatásainkat/termékeinket és jobb ügyfélélményt érünk el, miközben optimalizáljuk a működésünket - vallják a szolgáltatástervező szakemberek. November 24-én, csütörtökön a Service Design Day újra összehívja a nagyvállalati vezetőket, üzleti tanácsadókat, service design szakembereket, oktatókat és mindazokat, akiket vonz ez az új, növekvő elismertségű szakterület és frissíteni akarják szakmai eszköztárukat.  

A MOME Campuson rendezett esemény programjában a designtudatos szemléletet képviselő intézmény oktatóival, munkatársaival is találkozhatunk. Az előadók közt lesz  Barcza Dániel, stratégiai rektorhelyettes, a Jövő Egyeteme projekt vezetője, Berkovics Dalma, a MOME Innovációs Központ partnerkapcsolatokért felelős vezetője, Fehér Bori szociális design kutató, Csertán Ákos, a MOME Open képzésének oktatója valamint Barna Máté képzésfejlesztési programvezető.

Egyedülálló szakmai tudást kaphat az is, aki bekapcsolódik a november 25-i Virtual Agile Community of Practice online konferencia közvetítésébe. Olyan sztárszakemberek tartanak majd előadást, mint Avi Schneier, a Scrum.Inc ikonikus vezető tanácsadója, Jeff Sutherland jobbkeze, a Scrum@Scale Guide társszerzője, Thoralf Klatt, az Accenture Németorszég vezető agilis tanácsadója, aki olyan globál vállalati átalakulásokat vezetett, mint a Siemens, IBM, vagy Daimler agilis átalakulása, Scrum@Scale tréner, a Berlin Agile Meetup alapítója, Debbie Brey, a Boeing agilis transzformációját vezető agilis coach, Jen Olderog, a John Deere agilis változás nagykövete, vezető agilis coach, Scrum Trainer , Luiz Q Quintella, neves Product Coach, OKR tanácsadó, a Scaling Done Right című könyv társszerzője, Peter Koning Interim C-szintű vezető (Holland vasút, CapitalBox, Holland posta), agilis coch, agilis vezetőfejlesztő, az Agile Leadership Toolkit című nagysikerű könyv szerzője és Berend Zsolt, a Sooner Safer Happier című agilis bestseller társszerzője, korábban Barclays bank globális CoP-jának vezetője. Jelenleg a Nationwide Building Society angol pénzintézet agilis trénere, coacha.  

 

More news

Világunk minden szegletét áthatja a design, benne a funkcionalitás és az esztétikai élvezet olykor ellentétes értékei találkoznak, középpontjában pedig az eleven emberi test, a szóma áll - ennek összefüggéseiről gondolkodik a nemrég megjelent Somaesthetics and Design Culture című, számos, a MOME közössége számára ismerős szerző írását közreadó kötet, melyet Veres Bálint a MOME Doktori Iskola DLA programjának vezetője és Richard Shusterman, a Florida Atlantic University professzora, világhírű esztéta-filozófus közösen szerkesztett.

Hatékonyabbá teszi a kommunikációt, jobb döntéshozatali módszerekhez és eredményekhez vezet, és számos területen lendítheti előre a vállalkozásokat:csak néhány érv, amely az adatvizualizáció mélyebb megismerése mellett szól, amelyre mindazoknak lehetősége lesz, akik részt vesznek a MOME OPEN Summer University nyári kurzusán.

Buda Flóra Anna 27 című animációs filmje nyerte el a legjobb rövidfilmnek járó Arany Pálmát a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon, a filmet a magyar közönség a június 1-én indult Friss Hús Fesztiválon láthatja
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121