Architectural Matters - Denis Montel & Julia Capp előadása

Kiemelkedő hazai és nemzetközi építészeket, designereket mutat be az épített környezettel foglalkozó munkásságukon keresztül a MOME Építészeti Intézetének előadássorozata, melynek 2023 tavaszi évada Architectural Matters címmel indult el.

Számos, az előremutató koncepciók megvalósítására összpontosító előadó érkezik az egyetemre, akiknek előadásai lehetőséget teremtenek arra, hogy párbeszédet folytassunk a holnap városairól. 

A következő előadók Denis Montel (FR) és Julia Capp (AU) a párizsi székhelyű RDAI építészeti iroda művészeti vezetői lesznek, egyaránt foglalkoznak építészettel, belsőépítészettel és formatervezéssel. A 10 különböző nemzetiségű, közel száz alkalmazottal működő - a 2014-es Equerre d'Argent, a francia legjobb építészet díját elnyerő – ügynökség világszerte elismert.  
Az RDAI munkássága minden szinten kimagasló: épületektől kezdve belső terek átalakításáig, egyedi tárgyak tervezéséig terjed, projektjeiket különböző területen dolgozó szakértők támogatják. Számos különféle tértípust terveznek kiskereskedelmi, turisztikai, lakossági, irodai és kulturális célra, de tárgyakat és bútorokat is alkotnak.  

A világ számos pontján projekteket fejlesztő iroda munkáit intuitív és koncepcionális megközelítés jellemzi, amelyet akár a National Pulse Memorial & Museum Orlandoba tervezett koncepcióján, vagy a Bombayban átadott Her Story ékszerüzleten tetten érhetünk. 

Az Architectural Matters előadásait a Magyar Építész Kamara akkreditálta, továbbképzési pontokat lehet kapni a részvételért. Az előadások ingyenesek és nyilvánosak, angol nyelven zajlanak. A kamarai krediteket gyűjtő szakmabelieknek regisztrációhoz kötött. Az előadásokat követően beszélgetésre is van lehetőség. 

További információ az epitesz@mome.hu 
Regisztráció: https://forms.gle/TH6Vkpt2Fyfm6yex5 

Event information

Időpont: 2023.03.30., 18:00
Helyszín: MOME Auditórium _ M_114

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121