Forma Norma / Dániel Tünde

A MOME Formatervező szakjai idén is kétheti rendszerességgel szerveznek inspiráló előadásokat a formatervezés legkülönbözőbb témáiban. Oktatóinkkal, volt hallgatóinkkal és a szakma képviselőivel beszélgetünk formatervezés jelenéről és jövőjéről, határterületeiről, fontos dilemmáiról és kérdéseiről. Az alkalmak nem csak inspirációt jelentenek, hanem kapcsolódást is a közösséghez.

Február 22-én, szerdán 17:00-19:00-ig Dániel Tünde látogat el hozzánk, hogy meséljen arról, mi motiválta abban, hogy járműtervező legyen, milyen nemzetközi munkakörnyezetben érvényesülni és arról, hogy hova lehet még tovább fejlődni egy világmárka nagyvállalati környezetén belül.

Tünde több mint 10 éve dolgozik Németországban, olyan világmárkák stúdióiban szerzett tapasztalatokat, mint a Mercedes, VW és az Audi. 2011-ben végzett a MOME-n, diplomáját járműtervezőként a Mercedes comói stúdiójában készíthette el. A diploma megszerzése után a Volkswagen wolfsburgi stúdiójában helyezkedett el, exterior részletek csapatában felni tervezőként. 2015-től az Audi designere a cég ingolstadti központjában.

Az esemény ingyenes, bárki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁCIÓ

További dátumok és előadók:

2023.03.08. - Naszádi Anna
téma: “design, mint stratégiai eszköz”

2023.03.22. - Hevesi Annabella
téma: bútortervezés

2023.04.05. - Tóth Ádám (ENG)
téma: Erasmus Entrepreneurship

2023.04.19. - folyamatban...
téma: folyamatban…

2023.05.03. - Herczeg László & Lekshmy Parameswaran // 
The Care Lab (ES, Barlcelona) (ENG)
téma: healthcare design

Event information

Helyszín: MOME BASE B_106
Időpont: 2023.02.22., 17:00- 19:00

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

The MOME Doctoral School kindly invites you to Ágnes Karolina Bakk's dissertation defense.

Mi kell ahhoz, hogy a dolgok működjenek? Az elmúlt évtizedekben sok minden megváltozott. Van, ami lényegesen jobb lett, van, amiről úgy érezzük, hogy félresiklott. Mi ilyenkor a teendő? Elviselni, megjavítani, helyettesíteni vagy újat teremteni? Hogyan változott a reziliencia fogalma ötven évvel ezelőtti születése óta?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121