Forma Norma // Inspiráló előadások - Hevesi Annabella

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

2020-ban szerezte meg mesterdiplomáját, és az elmúlt szűk egy évben mutatta be az első, független tárgykollekcióját. Jelenleg is egy új ülőbútor széria fejlesztésén dolgozik – ennek első bútorát most februárban, a Stockholm Furniture Fair Greenhouse szekciójában mutatta be.

Milyen nehézségekkel jár, ha tervezőként ragaszkodsz az elképzeléseidhez, és ötleteiddel a technológiai határokat próbálod feszegetni? 

Hogyan lehet szinergiát teremteni a különböző szakágak munkája között? 

Milyen tényezőkön múlhat egy terv megvalósulása és meddig terjed a tervező hatásköre, hogy sikeres legyen a fejlesztés? 

Annabella a saját fejlesztéseinek sikereit, hibáit és tanulságait is szeretné megosztani veletek, ami talán nektek is segítséget jelenthet a jövőben.

A MOME Formatervező szakjai idén is kétheti rendszerességgel szerveznek inspiráló előadásokat a formatervezés legkülönbözőbb témáiban.

Oktatóinkkal, volt hallgatóinkkal és a szakma képviselőivel beszélgetünk formatervezés jelenéről és jövőjéről, határterületeiről, fontos dilemmáiról és kérdéseiről. Az alkalmak nem csak inspirációt jelentenek, hanem kapcsolódást is a közösséghez.

Az esemény online is követhető, link az info boxban! 

További dátumok és előadók:

- 2023.04.05. - Tóth Ádám (ENG)

téma: Erasmus Entrepreneurship

- 2023.04.19. - Moravcsik Borka

téma: Service Design

- 2023.05.03. - Herczeg László & Lekshmy Parameswaran // The Care Lab (ES, Barlcelona) (ENG)

téma: healthcare design

Az esemény ingyenes és nyitott bárki számára! 

Event information

Dátum: Március 22. 17:00 - 19:00

Helyszín: MOME BASE, B_106

Az esemény nyelve magyar.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121