Moholy-Nagy University of Art and Design | Design Intézet

Interaction Design MA angol nyelven

Modules
Management
Faculty
External lecturers
Events
News
A jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatástervezőinek iskolája.
A 2024-ben induló angol nyelvű képzéseinkre történő jelentkezéssel kapcsolatos információk már elérhetőek weboldalunkon.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Hungarian state funded
2024-02-15
Jelentkezés zárva
For international students
2024-05-31
Jelentkezés zárva
Scholarships
Regional Social Mobility Scholarship
2024-06-03
Jelentkezés zárva
Language
Angol
Career opportunities
Digitális formatervező
Felhasználói élmény (UX) tervező
Felhasználói felület (UI) tervező
Interakciós tervező (2D vagy XR)
Felhasználói élmény (UX) kutató
Vizuális tervező
Social media links
Contact
Rácz Lili Kata, szakmenedzser
ixd@mome.hu
Olyan szakértőket képzünk, akik vezető szerepet játszanak a jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatásainak megtervezésében. Végzett tervezőink ismerik a nemzetközi szcénát és annak lehetőségeit, és képesek jelentős hatást gyakorolni a digitális kultúrára.
Az ember-gép interakciótervezés a jövőben vezető design szerepkörré válik. Programunk olyan szakmai tudással és jövőálló piaci kompetenciákkal ruházza fel a hallgatókat, melyek birtokában a világon bárhol helyt tudnak állni. A kis létszámú, diverz hallgatói csoportok mentorálás mellett fejleszthetik tervezői karakterüket és szakmai fókuszukat.
Feladataik során valós szakmai és társadalmi kihívásokon, piaci partnerek közreműködése mellett dolgoznak, így valódi szaktudásra épülő, kísérletező, kritikus, kreatív attitűdöt sajátítanak el. Angol nyelvű képzéseinket állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában is hirdetjük.

Modules

Az Elméleti Stúdiumok az egyetem összes tervezői mesterszakos hallgatója számára az általános elméleti ismereteket adják...

Alapozd meg szilárdan tudásod! Bár ez az első félévben teljesítendő modul gyakorlati fókuszú, egy elméleti kurzust is ma...

Lépj túl a szabályokon! A modul keretében a hallgatók részben vagy teljes egészében újraértelmezhetik a korábban elsaját...

News

A Best of MOME ‘23 eseményen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idei mesterszakos diplomaprojektjeinek legjobbjaival találkozhatott a nagyközönség október 14-én a Kastner Kommunityben, ahol megismerhette a legfiatalabb designer generációt foglalkoztató kérdéseket, problémákat és az azokra adott különféle tervezői válaszokat.

‘Szakrális UX és spirituális design’ témában, a Pannonhalmi Bencés Főapátság adott otthont idén a háromnapos MOME Interaction Design (interakció tervezés) tábornak. Három csapatban, összesen 26 ember interakciós prototípusokat dolgozott ki, 3 különböző témában, amit a utolsó nap demo day keretében mutattak be. 

Két sikeresen indult angol nyelvű képzése után tovább bővíti nemzetközi oktatási portfólióját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME). A kreatívipar területein továbbtanulni szándékozók a Photography és az Interaction Design mellett 2023 szeptemberétől az Animation és Design mesterszakokat is angol nyelven hallgathatják, ezzel a Budapestre járó diákok már egyetemi éveik alatt értékes kapcsolatrendszerhez és jövőformáló, versenyképes tudáshoz jutnak.

Management

MA szakvezető, szakoktató

fogarasy@mome.hu

Akadémia igazgató, MA szakfelelős, egyetemi tanár, témavezető

akademia@mome.hu

szakmenedzser

racz.lili@mome.hu

Faculty

MA szakvezető, szakoktató

fogarasy@mome.hu

egyetemi adjunktus

nagy.agoston@mome.hu

External lecturers

óraadó

csertan.akos@teach.mome.hu

óraadó

ferenczi.balint@teach.mome.hu

óraadó

lais.kantor@teach.mome.hu

óraadó

krizsan.norbert@teach.mome.hu

külső óraadó

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121