Moholy-Nagy University of Art and Design | Design Intézet

Interaction Design MA angol nyelven

Modules
Management
Faculty
News
Events
A jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatástervezőinek iskolája.
Segítünk a felvételiben. Ha bővebb információra van szükséged, kattints a Jelentkezésről bővebben gombra, ahol hasznos tudnivalókat találsz a folyamatról.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
felvi.hu deadline
2023-02-15
Jelentkezés zárva
apply.mome.hu deadline
2023-05-31
Jelentkezés nyitva
Scholarships
Állami ösztöndíjas
Jelentkezés zárva
Department
Design Intézet
Language
Angol
Career opportunities
Digitális formatervező
Felhasználói élmény (UX) tervező
Felhasználói felület (UI) tervező
Interakciós tervező (2D vagy XR)
Felhasználói élmény (UX) kutató
Vizuális tervező
Social media links
Contact
Rácz Lili Kata, szakmenedzser
ixd@mome.hu
Olyan szakértőket képzünk, akik vezető szerepet játszanak a jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatásainak megtervezésében. Végzett tervezőink ismerik a nemzetközi szcénát és annak lehetőségeit, és képesek jelentős hatást gyakorolni a digitális kultúrára.
Az ember-gép interakciótervezés a jövőben vezető design szerepkörré válik. Programunk olyan szakmai tudással és jövőálló piaci kompetenciákkal ruházza fel a hallgatókat, melyek birtokában a világon bárhol helyt tudnak állni. A kis létszámú, diverz hallgatói csoportok mentorálás mellett fejleszthetik tervezői karakterüket és szakmai fókuszukat.
Feladataik során valós szakmai és társadalmi kihívásokon, piaci partnerek közreműködése mellett dolgoznak, így valódi szaktudásra épülő, kísérletező, kritikus, kreatív attitűdöt sajátítanak el. Angol nyelvű képzéseinket állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában is hirdetjük.

Modules

Az Elméleti Stúdiumok kínálják az egyetem összes tervezői mesterszakos hallgatója számára az általános elméleti ismerete...

Alapozd meg szilárdan tudásod! Bár ez az első félévben teljesítendő modul gyakorlati fókuszú, egy elméleti kurzust is ma...

Lépj túl a szabályokon! A modul keretében a hallgatók részben vagy teljes egészében újraértelmezhetik a korábban elsaját...

News

Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen egy fiatal tervező? Legyen az egy grafikai vagy animációs stúdió működtetése, saját divatmárka alapítása, vagy az alkalmazotti forma; a jövő designereinek az érvényesüléshez, szakmai céljaik eléréséhez piaci és vállalkozói ismeretekre is szükségük van. A MOME oktatói ezért egy Kelet-Közép Európában egyedülálló tantárgyat fejlesztettek ki, amely kifejezetten a kreatívipar igényeire válaszolva adja át az üzleti szemléletet a hallgatóknak. Ez a Business to Design (B2D) oktatási program, melynek kidolgozásában a szektor elismert szakemberei, vállalkozói, a MOME alumnija valamint meghívott nemzetközi előadók is részt vesznek. Különlegesség, hogy az oktatási program a tanterv része, minden alapszakos hallgató számára kötelező tárgy.

Két sikeresen indult angol nyelvű képzése után tovább bővíti nemzetközi oktatási portfólióját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME). A kreatívipar területein továbbtanulni szándékozók a Photography és az Interaction Design mellett 2023 szeptemberétől az Animation és Design mesterszakokat is angol nyelven hallgathatják, ezzel a Budapestre járó diákok már egyetemi éveik alatt értékes kapcsolatrendszerhez és jövőformáló, versenyképes tudáshoz jutnak.

Elindultak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) első, teljes egészében angol nyelvű mesterképzései, a Photography MA és az Interaction Design MA. Utóbbi szakterület egyedülálló az egyetem és a közép-kelet-európai régió számára is

Events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a tavaszi szemeszter kurzusheti programjaira a MOME Campuson.

Ha érdekelnek angol nyelvű mesterképzéseink, várunk a márciusi MOME Nyílt napon!

Management

Fogarasy Tamás

MA szakvezető, szakoktató

fogarasy@mome.hu

Püspök Balázs DLA habil.

Akadémia igazgató, MA szakfelelős, egyetemi docens

akademia@mome.hu

Rácz Lili Kata

szakmenedzser

racz.lili@mome.hu

Faculty

Fogarasy Tamás

MA szakvezető, szakoktató

fogarasy@mome.hu

Michael Leube

külső óraadó

Nagy Ágoston

egyetemi adjunktus

nagy.agoston@mome.hu
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121