Moholy-Nagy University of Art and Design | Design Intézet

Interaction Design MA angol nyelven

Modules
Management
Faculty
External lecturers
News
Events
A jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatástervezőinek iskolája.
A 2024-ben induló angol nyelvű képzéseinkre történő jelentkezéssel kapcsolatosan információk 2023 decemberében lesznek elérhetőek weboldalunkon.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Hungarian state funded
2023-02-15
Jelentkezés zárva
For international students
2023-05-31
Jelentkezés zárva
Scholarships
Regional Social Mobility Scholarship
2023-06-04
Jelentkezés zárva
Department
Design Intézet
Language
Angol
Career opportunities
Digitális formatervező
Felhasználói élmény (UX) tervező
Felhasználói felület (UI) tervező
Interakciós tervező (2D vagy XR)
Felhasználói élmény (UX) kutató
Vizuális tervező
Social media links
Contact
Rácz Lili Kata, szakmenedzser
ixd@mome.hu
Olyan szakértőket képzünk, akik vezető szerepet játszanak a jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatásainak megtervezésében. Végzett tervezőink ismerik a nemzetközi szcénát és annak lehetőségeit, és képesek jelentős hatást gyakorolni a digitális kultúrára.
Az ember-gép interakciótervezés a jövőben vezető design szerepkörré válik. Programunk olyan szakmai tudással és jövőálló piaci kompetenciákkal ruházza fel a hallgatókat, melyek birtokában a világon bárhol helyt tudnak állni. A kis létszámú, diverz hallgatói csoportok mentorálás mellett fejleszthetik tervezői karakterüket és szakmai fókuszukat.
Feladataik során valós szakmai és társadalmi kihívásokon, piaci partnerek közreműködése mellett dolgoznak, így valódi szaktudásra épülő, kísérletező, kritikus, kreatív attitűdöt sajátítanak el. Angol nyelvű képzéseinket állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában is hirdetjük.

Modules

Az Elméleti Stúdiumok kínálják az egyetem összes tervezői mesterszakos hallgatója számára az általános elméleti ismerete...

Alapozd meg szilárdan tudásod! Bár ez az első félévben teljesítendő modul gyakorlati fókuszú, egy elméleti kurzust is ma...

Lépj túl a szabályokon! A modul keretében a hallgatók részben vagy teljes egészében újraértelmezhetik a korábban elsaját...

News

Két sikeresen indult angol nyelvű képzése után tovább bővíti nemzetközi oktatási portfólióját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME). A kreatívipar területein továbbtanulni szándékozók a Photography és az Interaction Design mellett 2023 szeptemberétől az Animation és Design mesterszakokat is angol nyelven hallgathatják, ezzel a Budapestre járó diákok már egyetemi éveik alatt értékes kapcsolatrendszerhez és jövőformáló, versenyképes tudáshoz jutnak.

Elindultak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) első, teljes egészében angol nyelvű mesterképzései, a Photography MA és az Interaction Design MA. Utóbbi szakterület egyedülálló az egyetem és a közép-kelet-európai régió számára is

Interaction Design minisorozatunkban olyan szakemberekkel beszélgetünk, akik a digitális terméktervezés, a felhasználói élmény (UX) vagy a felhasználói interfész (UI) design területén dolgoznak.

Management

MA szakvezető, szakoktató

fogarasy@mome.hu

Akadémia igazgató, MA szakfelelős, egyetemi docens

akademia@mome.hu

szakmenedzser

racz.lili@mome.hu

Faculty

MA szakvezető, szakoktató

fogarasy@mome.hu

egyetemi adjunktus

nagy.agoston@mome.hu

External lecturers

külső óraadó

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121