Inner Sky I kiállítás

2023.01.10-ig látogatható Máté Gábor, a MOME Fotográfia BA szak szakvezetőjének szófiai kiállítása. A kiállítás a szófiai Liszt Intézet - Magyar Kulturális Központ Szófia és a Synthesis Galéria tereiben látható.

Máté Gábor fotográfusművész Inner Sky című kiállítása a a szófiai Liszt Intézet - Magyar Kulturális Központ Szófia és a Sythesis Galéria tereiben tekinthető meg. A kiállítás a szülők és gyermekeik személyisége közötti komplex kapcsolatot vizsgálja. A gyermekek sikere és boldogsága hajszálon múlik, amelynek végét a szülők tartják. 
   
 Hiába a gyermekeké a jövő, ha irányítása az szüleik kezében van. Számít, hogy valaki elvált szülők gyermekeként nő fel, vagy egy minden valószínűség ellenére együttmaradó családban? Milyen nyomot hagy a szülök viszonya a gyermek lelkivilágán? Máté Gábor a fotográfia nyelvén válaszolja meg ezeket a kérdéseket, lehetőséget adva a gyermekeknek, hogy hallassák a hangjukat.

 *a kiállítás címét Marin Bodakov verse ihlette 
   
 A kiállítás a Liszt Intézet – Magyar Kulturális Központ Szófia, a Photosynthesis, a Nemzeti Kulturális Alap és a DSK Bank támogatásával jött létre. 
  
Médiapartner: Vij! Magazine

A kiállítás katalógusát a Synthesis Gallery és a Vij! Magazine adja ki a budapestiRobert Capa Kortárs Fotográfiai Központ támogatásával.


 

Event information

Helyszín: Liszt Intézet - Magyar Kulturális Központ Szófia
A kiállítás 2022.11.03. és 2023.01.10. között látogatható.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121