ANGOL MA

A 2024/2025-ös tanévben hat mesterszakunk indul angol nyelven: Animation, Design, Interaction Design , Photography, Art and Design Management and Designer-Maker.
Média Intézet
Animáció

Minőségi animációs tartalmak és egyéni kifejezési formák fejlesztése 

Az Animáció MA szak középpontjában a színvonalas tartalomfejlesztés áll, a hallgatók megismerkedhetnek az animációsfilm-gyártás különféle folyamataival és szerepköreivel, valamint az immerzív és feltörekvő technológiák (AR, VR, MR) használatával. A mesterképzés legfontosabb része az önálló látásmód, a művészi hang és az alkotói stílus megtalálása, valamint a felelősségteljes tervezői hozzáállás elsajátítása.
Elméleti Intézet
Elmélet

A kreatív iparágak működésének megismerése, kulturális projektmenedzsment.

A 2024 szeptemberétől angol nyelven induló szak a szilárd elméleti alapok mellett a sikeres üzleti és hatékony kommunikációs készségek elsajátításában is segítséget nyújt. A képzés végzettjei designvállalkozásoknál, kulturális intézményekben, a műtárgypiacon, kiállítóhelyeken vagy akár a média területén helyezkedhetnek el.
Design Intézet
Tárgyalkotás

A Designer-Maker MA képzés célja olyan alkotóművészek képzése, akik munkájukon keresztül felelős és fenntartható módon képesek anyagfüggetlen anyagközpontú válaszokat adni társadalmi és környezeti kihívásokra és igényekre.
Design Intézet
Formatervezés

A világot széles összefüggésében értelmezni tudó, társadalmi érzékenységgel rendelkező, minőségi designkoncepciókat alkotó formatervezők képzése

Stratégiai szemléletű design szakembereket képzünk, akik tervezői és vállalkozói képességekkel rendelkezve a jövő generációi számára inkluzív és fenntartható világot formáló projekteket képesek létrehozni. A tematika a „People, Planet, Prosperity” hívószavak köré épül, ennek megfelelően a hallgatók arra koncentrálnak, hogy társadalmi, környezeti és gazdasági szempontok összehangolásával tervezzenek és valósítsanak meg fenntartható design projekteket.
Design Intézet
Interaction Design

A jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatástervezőinek iskolája.

Olyan szakértőket képzünk, akik vezető szerepet játszanak a jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatásainak megtervezésében. Végzett tervezőink ismerik a nemzetközi szcénát és annak lehetőségeit, és képesek jelentős hatást gyakorolni a digitális kultúrára.
Média Intézet
Animáció

A kísérletező és felelősen gondolkodó fotográfusok új generációja

Fotográfia MA szakunkon magas szintű autonómiával, nyitott szellemiséggel rendelkező alkotókat képzünk, akik érzékenyen és progresszíven reagálnak világ kihívásaira. A program során a hallgatókat a legkorszerűbb technikai háttér és elismert oktatók támogatják.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121