TALENT AWARDS

 

Mi az a TALENT AWARDS?

Alkosd újra a világod, építsd meg a saját mozaikképed LEGO kockákból! A LEGO Hungary Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) közös alkotói pályázata, a TALENT AWARDS 2020/21 célja a design iránti szenvedély és a LEGO kockák játékos összekapcsolásával számtalan színes és kreatív ötlet megvalósítása.

 

PÁLYÁZATOK

A LEGO-val közös együttműködés 2020. decemberében, a MOME Polgárainak meghirdetett alkotói pályázattal indult, melynek tematikája a LEGO Art szettek és a belőlük készíthető fotómozaikok köré épült. Később, 2021. januárjában ehhez csatlakozott az országos kiírás, melynek során maximum 1x1 méter alapterületű LEGO-ból épített mozaik képek kreatív ötleteit várták a pályázat kiírói. A pályaművek leadási határideje március elején lejárt.

2021. április 21-én a Talent Awards zsűrije kiválasztotta azokat az alkotásokat, amelyek már biztosan részt vehetnek a két szervezet pályaműveket bemutató kiállításán. Az pedig, hogy ki nyeri meg az értékes díjak egyikét és kinek a mozaik képéből készülhet egy akár 6x4.5 méteres alkotás, május 20-án este 18 órakor a Talent Awards online díjátadó és kiállítás megnyitó eseményén derül majd ki.

Részletek hamarosan!

 

Hírek