LEVEL UP, a MOME Média design BA másodéves hallgatóinak kiállítása I Kiállításmegnyitó

A kiállítás a fizikai és digitális tér összekötésének lehetőségeivel foglalkozik. A hallgatók a játék tervezése és a fizikai számítástechnika alapjainak megismerése közben fejlesztettek játékokat, melyekhez saját tervezésű kontrollerek tartoznak.

A Telep Galéria terében bemutatott különleges, saját koncepció alapján készült interfészek a maker kultúra keretein belül segítenek kitörni a digitális és a valóságos közötti átjárás megszokott, uniformizált világából.

A kiállítást Pálfalusi Attila, médiaművész, MOME Média design BA szakvezető nyitja meg.

Megnyitó: 2022. május 26. 19 óra 
Helyszín: Telep Galéria 
Nyitvatartás: H-V 14.00-20.00

A kiállítás 2022. június 10-ig tekinthető meg.

Tovább az esemény Facebook oldalára...

Event information

Megnyitó: 2022. május 26. 19 óra
Helyszín: Telep Galéria
Nyitvatartás: H-V 14.00-20.00

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Geszler Mária, a kortárs magyar kerámiaművészet meghatározó alakja előadást tart a MOME-n március 22-én 16 órakor.

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College).
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121