Moholy-Nagy University of Art and Design | Média Intézet

Média Design MA

Modules
Management
Faculty
External lecturers
Events
News
Komplex mediális alkotások a jövő meghatározó médiaművészeitől
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Hungarian state funded
2022-02-15
Jelentkezés zárva
Scholarships
Állami ösztöndíjas
Jelentkezés zárva
Department
Média Intézet
Language
Magyar
Career opportunities
Social media links
Contact
mediaint@mome.hu
A Média Design MA képzés arra készíti fel a hallgatókat, hogy multimédia-tervezőként fontos szereplői, irányítói legyenek összetett mediális művek létrehozásának; a kreatív-, szórakoztató- és reklámipar, médiaművészet, alkalmazott látványtervezés alkotó folyamatainak.
 A hallgatók olyan tervezői attitűdre, egyéni stílusra, stratégiai gondolkodásra és széleskörű ismeretekre tesznek szert, amelyek az innovációt, a kezdeményezőképességet, az egyéni problémamegoldást, a stratégiaalkotást és a csapatvezetést helyezik előtérbe.
 A második év elsősorban a diplomamunkák megvalósításáról szól, melyben az intézet teljeskörű támogatást nyújt az ötletfejlesztéstől a végső megvalósításig, támaszkodva a MOME stúdióinak korszerű technológiai felszereltségére.

News

MOME intermédia és művészetelméleti projekteket is díjaztak az idei OTDK Művészeti és Művészettudományi Szekció versenyén.

Rósz Anna portfóliójában a háromdimenziós modellezés világán keresztül enged betekintést személyes, virtuális terébe. Munkáiban gyakran foglalkozik a nőiség és az anyaság szerepével, az intimitás és a szexualitás kérdéseivel. Grafikáin általában meghatározhatatlan álmokat idéző terek és fantomszerű, reflektív alakok jelennek meg különböző érzelmi állapotok lenyomataként.

Tegnap kezdődött és június 8-ig tart a Friss Hús Budapest Rövidfilmfesztivál, amelynek humoros promofilmjeit a MOME Média Design szakán készítették. A Fesztiválon a közelmúlt legjobb hazai és nemzetközi rövid mozgóképes alkotásait lehet megnézni. A vetítések többsége a Toldi moziban lesz, magyar versenyfilmeket pedig szabadtéren, a Városháza parkban felállított kivetítőn is meg lehet tekinteni.

Management

MA szakvezető, egyetemi docens, egyetemi tanár

jtasnadi@mome.hu

szakmenedzser

somos.kato@mome.hu

Faculty

egyetemi adjunktus

abodoczky@mome.hu

BA szakfelelős, egyetemi docens, témavezető tanár

merhardt@mome.hu

BA szakvezető, egyetemi tanársegéd

palfalusi@mome.hu

doktorandusz, egyetemi tanársegéd

balazs.santa@mome.hu

egyetemi tanár

szirtesjano@mome.hu

MA szakvezető, egyetemi docens, egyetemi tanár

jtasnadi@mome.hu
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121