Moholy-Nagy University of Art and Design | Média Intézet

Média design MA

Modules
Management
Faculty
External lecturers
News
Events
Komplex mediális alkotások a jövő meghatározó médiaművészeitől
A 2024-ben induló képzéseinkre történő jelentkezéssel kapcsolatos információk már elérhetőek weboldalunkon.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Hungarian state funded
2024-02-15
Jelentkezés zárva
Language
Magyar
Career opportunities
Social media links
Contact
mediaint@mome.hu
A Média design MA képzés arra készíti fel a hallgatókat, hogy multimédia-tervezőként fontos szereplői, irányítói legyenek összetett mediális művek létrehozásának; a kreatív-, szórakoztató- és reklámipar, médiaművészet, alkalmazott látványtervezés alkotó folyamatainak.
 A hallgatók olyan tervezői attitűdre, egyéni stílusra, stratégiai gondolkodásra és széleskörű ismeretekre tesznek szert, amelyek az innovációt, a kezdeményezőképességet, az egyéni problémamegoldást, a stratégiaalkotást és a csapatvezetést helyezik előtérbe.
 A második év elsősorban a diplomamunkák megvalósításáról szól, melyben az intézet teljeskörű támogatást nyújt az ötletfejlesztéstől a végső megvalósításig, támaszkodva a MOME stúdióinak korszerű technológiai felszereltségére.

Modules

Az Elméleti Stúdiumok az egyetem összes tervezői mesterszakos hallgatója számára az általános elméleti ismereteket adják...

A következő műfajok egyikében: AUDIOVIZUÁLIS MŰVÉSZET (VIDEÓKLIP, MAPPING, EVENT, ÉLMÉNY TERVEZÉS), KUTATÁSALAPÚ KONCEPT...

A Kurzushét modul a MOME minden szakjának részét képező tantárgycsoport, melynek célja az oktatási kínálat színesítése a...

News

A Best of MOME ‘23 eseményen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idei mesterszakos diplomaprojektjeinek legjobbjaival találkozhatott a nagyközönség október 14-én a Kastner Kommunityben, ahol megismerhette a legfiatalabb designer generációt foglalkoztató kérdéseket, problémákat és az azokra adott különféle tervezői válaszokat.

MOME intermédia és művészetelméleti projekteket is díjaztak az idei OTDK Művészeti és Művészettudományi Szekció versenyén.

Rósz Anna portfóliójában a háromdimenziós modellezés világán keresztül enged betekintést személyes, virtuális terébe. Munkáiban gyakran foglalkozik a nőiség és az anyaság szerepével, az intimitás és a szexualitás kérdéseivel. Grafikáin általában meghatározhatatlan álmokat idéző terek és fantomszerű, reflektív alakok jelennek meg különböző érzelmi állapotok lenyomataként.

Management

MA szakvezető, doktorandusz, egyetemi tanársegéd

cseh.daniel@mome.hu

szakmenedzser

molnar.julia.dora@mome.hu

BA szakfelelős, MA szakfelelős, egyetemi docens, témavezető

merhardt@mome.hu

tartalomfejlesztő

palszem@mome.hu

Faculty

egyetemi adjunktus

abodoczky@mome.hu

BA szakfelelős, MA szakfelelős, egyetemi docens, témavezető

merhardt@mome.hu

BA szakvezető, egyetemi tanársegéd

palfalusi@mome.hu

doktorandusz, egyetemi tanársegéd

balazs.santa@mome.hu

egyetemi tanár, témavezető

szirtesjano@mome.hu

egyetemi tanár, témavezető

jtasnadi@mome.hu
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121