A MOME grafikusa nyert a BÉT logópályázatán

Tervezőgrafika

Kaszanyi Nóra tervezőgrafikus alumni hallgató nyert az idén 30 éves Budapest Értéktőzsde logópályázatán. A legjobb tervért járó díjat a BÉT Legek 2019 díjátadó gáláján vette át Grasselli Norbert, a MOME Innovációs Központ üzletfejlesztési igazgatóhelyettesének kíséretében.

Idén 30 éves a Budapesti Értéktőzsde (BÉT). A modernkori pesti tőzsde fennállásának jubileumát arculatfrissítéssel ünnepli, ezért a BÉT a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködésben fiatal magyar grafikusokat kért fel a 30 éves jubileumi logó megtervezésére. A feladat a meglévő arculati elemek mellett egy új, kiegészítő jubileumi logó és ehhez kapcsolódóan alaparculati elemek megtervezése volt, mely koncepció reflektál a Budapesti Értéktőzsde 30 éves tevékenységére, eredményeire. Az értékelés szerint a nyertes pályázó, Kaszanyi Nóra alumni hallgató "egy első látásra minimalistának tűnő logót tervezett, amely a használata során válik egyre izgalmasabbá, frissebbé és modernebbé".

Íme az elkészült logó:

A projekt a MOME Tervezőgrafika Tanszéke és az Innovációs Központ / MOME Projekt és Produkciós Iroda együttműködésében és koordinációjával jött létre. Kaszanyi Nóra mentor oktatója Marcell Tamás.

Nézd meg az eseményről készült videót:

Publikálva: 2020-02-17 16:50:00

Hírek