Ingyenes, design alapú üzletfejlesztési képzést indított a MOME Design Kompetencia Központja.

Hogyan javíthat a design vállalkozásod versenyképességén? Miként segíti a kreatív innováció a láthatóságod a piacon? Miért tér vissza a vevő hozzád? Online tanfolyamunkon olyan alapvető design módszereket és eszközök tanulhatóak, amelyek segítségével megújíthatóak termékek és szolgáltatások, egyszóval segítik a működő- és fejlődőképes vállalkozások létrejöttét, kialakulását.

 

A Design az üzletben 1.0 című képzés a mikro-, kis- és középvállalkozások számára ad támogatást a megújuláshoz és a versenyképesség megőrzéséhez.

A COVID vírushelyzet nyomán elindított gazdaságélénkítő program keretében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) megbízta a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet (MOME) kreatív innováció orientált e-learning képzések fejlesztésére és indítására mikro-, kis- és középvállalkozási célcsoportok számára. 

A „Design távoktatás fejlesztése” szakmai programhoz kapcsolódóan a MOME Design Kompetencia Központ által fejlesztett és 2020 nyarán meghirdetett Design az üzletben 1.0 alapozó képzés jelentkezési határideje lezárult. Több mint 100 jelentkezőből 69 fő kezdte meg szeptember 28-án az 5 hetes tanfolyamot a MOME által kialakított belső platformon. 

A Design az üzletben 1.0 című, ingyenes és online tanfolyam résztvevői olyan alapvető design módszereket és eszközöket tanulhatnak, amelyekkel megújíthatják terméküket vagy szolgáltatásukat, vállalkozásukat erősebbé, a felhasználói élményt pedig kellemesebbé tehetik, bármilyen területen is dolgoznak. Az online tanfolyam esettanulmányok bemutatásával és gyakorlati segédletekkel ösztönzi a vállalkozókat a design alapú üzletfejlesztésre. 

Az összesen 15 órányi, rugalmasan beosztható tudásanyag bárhonnan, bármikor elérhető a résztvevők számára. A MOME oktatói által vezetett, egymásra épülő tematikus blokkok elvégzését követően a résztvevők átfogó képet kapnak a design hozzáadott értékéről és a felhasználó-központú vállalkozásfejlesztésről. 

A tanfolyamról bővebben itt olvashat: https://open.mome.hu/design-az-uzletben/

 

A Design az üzletben 1.0 tanfolyam iránti nagy érdeklődésre való tekintettel a tervek szerint 2021 elején ismét meghirdetik a képzést.

 

Publikálva: 2020-10-09 09:28:00