Tarol a MOME Anim | Nemzetközi és hazai sikerek nyomában

Animáció

Darabos Éva- Pá kis panelom!, Hegyi Olivér A szív kertje, Orosz Judit Odakint, Farkas Juli munkái, Kádár Melinda A forrás és a torony, Szőllősi Anna, Debreczeni Zoltán Sola, Erhardt Domonkos hallgatónk képregénye: egy sor MOME Anim alumni és hallgatói munkát díjaztak a közelműltban.

 

Debreczeni Zoltán Sola című diplomafilmje a berlini Pictoplasma Fesztiválon szerepelt

Darabos Éva – Pá kis panelom! című diplomafilmje elnyerte a Legjobb Design-ért járó díjat az Ottawa Nemzetközi Animációs Fesztiválon. 

A CEE Animációs Pitch Fórumon Hegyi Olivér új filmje, A szív kertje nyert a rövidfilmek kategóriában. 

Október 24-25. –ig a budapesti Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon Orosz Judit diplomafilmjét, az Odakintet tekinthették meg az érdeklődők. 

Darabos Éva Pá kis panelom! című diplomafilmje elnyerte a poznani Animator Fesztivál Legjobb diákfilmjéért járó különdíjat. 

Farkas Juli alumna és tanár munkái az It’s nice that –en jelentek meg.

Kádár Melinda A forrás és a torony című diplomafilmje, számos fesztivál szereplés után, elnyerte első díját a Sweaty Eyeballs Fesztiválon. 

Szöllősi Anna az Animation - Norman McLaren díjat nyerte el a chicagói Blow-Up Arthouse Nemzetközi Film Fesztiválon.

Debreczeni Zoltán Sola című filmje elnyerte a Közönség Díját az U-Horror Film Fesztiválon. 

November 15.-én az Országos Rajzfilmünnep újra bemutatta online, a nyár folyamán megrendezett MoME Anim Summer Premier-t. 

A Pá kis panelom! a legjobb animációs rövidfilm a Barcelona Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál szerint! 

A Szépirodalmi Figyelő legújabb számában egyik hallgatónk, Erhardt Domonkos saját krimi képregénye kapta a főszerepet, mely borítóként is szolgál a számnak. 

+1 jó hír: Volt és jelenlegi animációs hallgatóink és munkatársaink összefogtak és készítettek nektek Kirakósokat saját látványaikkal. Ha eddig is imádtad a világát animációs rendezőinknek, akkor most már játszhatsz is velük, ami utána az otthonodat is díszítheti!

Gratulálunk nekik!

 

Publikálva: 2020-11-25 14:59:00

Hírek