MOME Anim friss | Decemberi hírek hallgatói sikerekről

Animáció

A MOME Anim minden hónapban kiemelkedő sikert, díjat söpör be, ahogy arról előző hónapban is beszámoltunk. Fogadjátok szeretettel a friss decemberi válogatást!

Szöllősi Anna Helfer című diplomafilmje a London International Animation Festival-on szerepelt.

Virágh Ádám animációs sketch mappája a designisso hasábjain: „A természeti elemek utánzása és az atmoszféra megragadása céljából szeretnék majd referenciák alapján is rajzolni. Átültetni egy az egyben azt, amit látok, mert a legtöbb munkám egyelőre random, fiktív.”

Az idei Anilogue Fesztiválon Darabos Évi és Orosz Judit filmje is megjelent, melyek közül az Odakint, Judit diplomafilmje díjazásban is részesült. 

A Szimbiózis újabb nagy elismerésben kapujában áll, a legrangosabb francia filmművészeti díj jelöltjei közé került. Andrasev Nadja alkotása a legjobb animációs kisfilmnek járó César-díjért van versenyben.

Tóth Luca filmje, a Mr. Mare / Lidérc úr végre online is megnézhető! 

Dél-amerikai dzsungelt alkotott Vácz Péter és csapata egy reklámfilmhez.

Kádár Melinda diplomafilmje, A forrás és a torony lett a legjobb az Absztrakt összeállításban, a London International Animation Festival-on.

Szöllősi Anna Helfer című diplomafilmje a világ legnagyobb rövidfilmfesztiválján, a Festival du court métrage de Clermont-Ferrand-on.

Különleges együttműködésbe kezdett a MOME Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Nem Adom Fel Alapítvány. Az egyetem harmadéves végzős BA3 animáció szakos hallgatói, tervezés kurzus keretein belül, animációs kisfilmeket készítenek az alapítvány Mikes Lakóotthon projektjéhez, az otthonba költöző fogyatékossággal élő fiatalokról.”

Gratulálunk!

 

Publikálva: 2020-12-22 16:10:00

Hírek