Rangos építészeti díj jelöltjei között a MOME Campusa

Az ArchDaily építészeti magazin Building of the Year 2021 jelöltjei közé került a MOME Campusa. A világ legolvasottabb építészeti magazinja a közönségszavazatok alapján hozza létre shortlistjét.

Az Archdaily - az év épülete 2021 egy közösségi építészeti díj, amely a szavazók kollektív intelligenciájára építve találja meg a 4500 nevezett épület közül 2021 legjobbnak ítélt 15 építészeti projektjét.

 

Az oktatási terek építészete kategóriában jelölt MOME Campus egyik tervezője, Gunther Zsolt (3h Tervezőiroda) a jelölésre reagálva elmondta, hogy nagy öröm számukra, hogy az ArchDaily építészeti portál beválogatta a megújult épületegyüttest a jelöltek közé, ahol céljuk a short-list elérése. Hozzátette: “Moholy-Nagy László a 20. század eleji avantgárd művészeti mozgalmának vitathatatlan géniusza. A MOME már több mint egy évtizede viseli az alkotó nevét és ápolja szellemi örökségét. Ennek a kreatív közösségnek terveztünk új környezetet, melyben igyekeztünk Moholy-Nagy gondolatait terekben is érvényre juttatni.”

A MOME Campusára február 10-ig lehet leadni a szavazatokat itt, egy gyors regisztrációt követően.

 

 

Publikálva: 2021-02-03 11:15:00