Izgalmas díjakkal várja a LEGO és a MOME a Talent Awards résztvevőit

Az első helyezett akár 6x4.5 méter nagyságú LEGO mozaikként láthatja viszont alkotását.

A LEGO és a MOME közös, MOME Polgárainak és az országos jelentkezőknek szóló alkotói pályázat regisztrációs szakasza lezárult, a Talent Awards résztvevői  éppen a pályamunkák tervezésén és kivitelezésén dolgoznak.  De miért is éri meg időt szánni a tervezésre, szőnyegre borítani a LEGO-t.

A pályázat keretében beküldött pályaművekből a kiírás kapcsán felkért zsűri tagjai választja ki azt a 10-10 alkotást, melyek részt vehetnek a Talent Awards 2020/21-es kiállításán.  A kiválasztott alkotások közül az első három a kiállításon való részvételi lehetőség mellett díjat is nyer. A zárt pályázat fődíja a Talent Awards Innovációs Díj, az egyetem által felkínált MOME OPEN tanfolyamon* való részvétel lehetősége, valamint a LEGO által felkínált értékes szettek egyike. A második és a harmadik helyezett egyaránt az egyetem által felkínált MOME OPEN tanfolyamon* való részvételi lehetőséggel és értékes LEGO szettekkel lesz gazdagabb.

A LEGO által felkínált termékek például a Kísértetkastély (10273), a Lombház (21318) és a Könyvesbolt (10270) szett. Emellett ikonikus autók replikájával is találkozhatunk, mint a Porsche 911 RSR (42096) és a Fiat 500 (10271). Aki pedig a játékfilmeket és rajzfilmeket kedveli, azok Disney’s Mickey Mouse (31202) készletével, vagy a Harry Potter™ Hogwarts™ (31201) készletet is választhatják.

*A MOME OPEN tanfolyamokra vonatkozó pontos részletekről a későbbiekben adunk pontos tájékoztatást! Az OPEN képzéseiről az alábbi linken kaphatsz bővebb tájékoztatást: https://open.mome.hu/

Irány a Talent Awards főoldalára

Publikálva: 2021-03-03 10:40:00