PLY DESIGN HOUSE 2021 Formatervezési pályázat

Formatervezés

Az iF DESIGN AWARD sikere arra ösztönözte a Plydesign márkát, hogy kiterjeszti a közös munkát új, kreatív tehetségekkel, ezért nyílt ötletpályázatot hirdet a hazai felsőoktatásban tanuló diákok számára rétegeltlemez használati-, kiegészítő- és berendezési tárgy tervezése témakörben.

Olyan használati (bármilyen hétköznapi-, sport-, munka-, stb.) eszközök, illetve berendezési tárgyak és kiegészítők ötleteit várják, amelyek jobbá, barátságosabbá teszik a felhasználó környezetét, megkönnyítik munkáját, vagy bármilyen egyéb módon érdemben hozzájárulnak életminőségének javításához, emellett pedig jól aknázzák ki a rétegeltlemezben, mint anyagban rejlő potenciált.

A cég kollekciójában már szerepelnek székek és asztalok, így a pályázat most kifejezettem nem ilyen tárgyakra irányul, hanem minden másra, ami funkciójában, céljában és esztétikájában kiegészítheti azokat.

Benyújtási határidő: 2021. július 31.

Pályázók köre: A pályázat minden BA, vagy BSC szakon végzős, illetve minden MA, vagy MSC szakon a magyar felsőoktatásban tanuló aktív hallgató, illetve az elmúlt 2 évben itthon végzett (2019) volt hallgató előtt nyitva áll. Pályázni csak egyénileg lehet.

Facebook esemény | További részletek

Publikálva: 2021-05-13 23:14:00

Hírek