Moholy-Nagy University of Art and Design | Média Intézet

Tervezőgrafika MA

Modules
Management
Faculty
External lecturers
Events
News
Progresszív egyéni utak és közös felelősségtudat a tervezésben
A 2024-ben induló képzéseinkre történő jelentkezéssel kapcsolatos információk már elérhetőek weboldalunkon.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Hungarian state funded
2024-02-15
Jelentkezés zárva
Language
Magyar
Career opportunities
Social media links
Contact
Skublics Laura,
szakmenedzser
skublics.laura@mome.hu
Tervezőgrafika MA programunk célja olyan tervezőgrafikus művészek képzése, akik érzékenyen és innovatívan képesek a világ globális/lokális kihívásaira reagálni, és magas szintű tudásukat társadalmi, kulturális, művészeti projektekben kezdeményező szerepben alkalmazni.
A képzés során hangsúlyt kap a design- és művészeti kutatás, a kísérletezés, a művészeti és tudományos határterületekkel való együttműködés, továbbá a szociális design, a társadalmi felelősségtudat és a környezettudatos tervezési megközelítések.
Az MA diploma szakmai elismertsége, valamint vizuális kultúrában való jártasságuk és humán, technológiai, média ismereteik révén hallgatóink a kreatívipar, a design és a művészeti szcéna legkülönbözőbb területein eredményesek hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

Modules

Az Elméleti Stúdiumok az egyetem összes tervezői mesterszakos hallgatója számára az általános elméleti ismereteket adják...

A mesterdiploma megszerzésének akadémiai folyamata a graduális képzés legfontosabb mozzanata, amely az egész alkotói pál...

A Tervezőgrafika MA első, a teljes szemeszterben zajló szakmai moduljának célja a tervezői, alkotói módszerek és folyam...

News

A Best of MOME ‘23 eseményen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idei mesterszakos diplomaprojektjeinek legjobbjaival találkozhatott a nagyközönség október 14-én a Kastner Kommunityben, ahol megismerhette a legfiatalabb designer generációt foglalkoztató kérdéseket, problémákat és az azokra adott különféle tervezői válaszokat.

Termékeny és sikeres időszak áll a MOME Tervezőgrafika szak mögött. Az utóbbi hónapokban a hallgatók és oktatók egyaránt számos nemzetközi díjat és elismerést könyvelhettek el.

MOME intermédia és művészetelméleti projekteket is díjaztak az idei OTDK Művészeti és Művészettudományi Szekció versenyén.

Management

MA szakfelelős, egyetemi tanár, intézetigazgató, témavezető

vargha.balazs@mome.hu

szakmenedzser

skublics.laura@mome.hu

Faculty

egyetemi docens, témavezető

balla.dora@mome.hu

művésztanár

gryllus.abris@mome.hu

egyetemi docens

lakner.antal@mome.hu

mesteroktató

nagy.istvan@mome.hu

doktoranda, művésztanár

beatasosity@mome.hu

MA szakfelelős, egyetemi tanár, intézetigazgató, témavezető

vargha.balazs@mome.hu
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121