Diákhitel

Kedves Hallgató!

Tájékoztatunk arról, hogy a Diákhitel Központ 2021. június 30-ig meghosszabbítja az általános hiteltörlesztési moratóriumot.

További információért látogass el oldalukra!

 

Tudnivalók

/// Az igényléshez csupán aktív hallgatói jogviszony szükséges,

/// A visszafizetés igazodik a pénzügyi helyzetedhez: jövedelemarányos és türelmi idős törlesztés teszi kedvezővé a hitelek visszafizetését,

/// Törlesztéskönnyítési megoldásokkal, célzott kamattámogatásokkal és díjmentes előtörlesztéssel segítünk abban, hogy a tartozásodat mielőbb kiegyenlítsd,

/// Hölgyek esetében a második gyermek után a tartozás felét, a harmadik gyermek születését követően pedig a teljes tartozást elengedjük.

 

Diákhitel Plusz 

500.000 Forint szabad felhasználásra, 0%-os kamattal

A koronavírus miatt kialakult esetleges anyagi gondok enyhítésére kidolgozott kamatmentes Diákhitel Pluszt az intézményedbe való beiratkozást követően 2020. december 31-ig bármikor igényelheted. A maximum 500.000 forint értékben felvehető, teljesen kamatmentes diákhitelt szabadon költheted bármire. A futamidőt 1 és 5 év között Te választod meg, a törlesztést pedig csak egy éves türelmi időszak után kell megkezdened.   

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/31D3jCY 

Diákhitel1 

Szabad felhasználásra, 1,99%-os kamattal

Ha a hétköznapi megélhetésedhez szeretnél pénzügyi segítséget, akkor válaszd a rendkívül kedvező kamatozású, szabad felhasználású Diákhitel1-et, akár külföldi tanulmányok esetében is. Idén tovább bővítjük a lehetőségeket, így 2020. augusztus 15-től már havi 150.000 forintot is igényelhetsz, így tanévenként összesen akár 1.500.000 forinthoz is hozzájuthatsz. Amennyiben van ügyfélkapus elérésed, úgy a hiteligénylésedet személyes megjelenés nélkül, online, percek alatt a Neptun rendszeren keresztül, elektronikus aláírással is benyújthatod. A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened, a havi részlet nagysága pedig a jövedelmedhez igazodik. 

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/2DZimiw 

Diákhitel2

Képzési költségek finanszírozására, 0%-os kamattal

Önköltséged fizetéséhez szükséged lenne anyagi segítségre? Akkor a kamatmentes Diákhitel2-t válaszd, melynek segítségével akár a teljes képzési költségedet finanszírozhatod. Az összeget közvetlenül a felsőoktatási intézménynek utaljuk, így az valóban a képzés finanszírozását szolgálja. A Diákhitel1-hez hasonlóan a hiteligénylést online, elektronikus aláírással pillanatok alatt elintézheted, a törlesztést pedig ugyanúgy a jövedelmedhez igazodva, a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened.

Részletek: https://bit.ly/3fQw8B8 

 

Akár mindhárom termék egyszerre is igényelhető.
Diákhitel tájékoztató 2020
www.diakhitel.hu