Moholy-Nagy University of Art and Design

Interaction Design MA angol nyelven

A jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatástervezőinek iskolája.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Deadline
2022-02-15
Jelentkezés zárva
Scholarships
Állami ösztöndíjas
Jelentkezés nyitva
Course dates
Ősz,
Tavasz,
Department
Design Intézet
Language
Angol
Career opportunities
Social media links
Contact
Rácz Lili Kata, szakmenedzser
ixd@mome.hu
Olyan szakértőket képzünk, akik vezető szerepet játszanak a jövő leginnovatívabb digitális szolgáltatásainak megtervezésében. Végzett tervezőink ismerik a nemzetközi szcénát és annak lehetőségeit, és képesek jelentős hatást gyakorolni a digitális kultúrára.
Az ember-gép interakciótervezés a jövőben vezető design szerepkörré válik. Programunk olyan szakmai tudással és jövőálló piaci kompetenciákkal ruházza fel a hallgatókat, melyek birtokában a világon bárhol helyt tudnak állni.
A kis létszámú, diverz hallgatói csoportok mentorálás mellett fejleszthetik tervezői karakterüket és szakmai fókuszukat. Feladataik során valós szakmai és társadalmi kihívásokon, piaci partnerek közreműködése mellett dolgoznak, így valódi szaktudásra épülő, kísérletező, kritikus, kreatív attitűdöt sajátítanak el.

News

Elindultak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) első, teljes egészében angol nyelvű mesterképzései, a Photography MA és az Interaction Design MA. Utóbbi szakterület egyedülálló az egyetem és a közép-kelet-európai régió számára is

Interaction Design minisorozatunkban olyan szakemberekkel beszélgetünk, akik a digitális terméktervezés, a felhasználói élmény (UX) vagy a felhasználói interfész (UI) design területén dolgoznak.

Management

Fogarasy Tamás

Püspök Balázs DLA habil.

Faculty

Fogarasy Tamás

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121