MOME VIRTUÁLIS NYÍLT NAP 2021

2021. november 26-án rendezzük meg a MOME Virtuális Nyílt Napját, ahol első kézből tájékozódhatsz egyetemünk képzési lehetőségeiről, és közelebbről is megismerkedhetsz a szakokkal, továbbá azokkal, akik itt tanítanak vagy éppen itt végeztek.

Célunk, hogy a felsőfokú tanulmányait a MOME-n kezdő vagy folytató fiatalok számára a lehető leginformatívabb és legközvetlenebb találkozási lehetőséget tudjuk biztosítani, a járvány okozta helyzet és távolságtartás ellenére - mindannyiunk biztonsága érdekében.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a szakos programokon túl az oldalon tájékozódhatsz a felvételi eljárási rendről, a campust bemutató játékon keresztül bepillantást nyerhetsz tevékenységeinkbe, tereinkbe, információt szerezhetsz a PreMOME előkészítő iskolánkról és a MOME Open képezésekről, és a GYIK-ban választ kaphatsz a leggyakrabban előforduló kérdésekre is.

Az alap- és mesterképzéseinken túl nyerj bepillantást az oktatás gyakorlati pillérét kiszolgáló TechPark műhelyeibe, stúdióiba is.

A 2021. november 26-i esemény élő beszélgetései 9:00-19:00 óra között zajlanak. A beszélgetések linkjeit az alább található szakos ismertetőkben találjátok. Az esemény regisztrációköteles.

A Virtuális Nyilt Nap teljes programja

Publikálva: 2021-11-26 10:05:00