Moholy-Nagy University of Art and Design

National and international tenders

Pályázataink
A Pályázati és Fejlesztési Igazgatóság működésének alapvető célja az egyetemi stratégiához kapcsolódó aktív pályázati tevékenység irányítása, a pályázati forrásból történő fejlesztések tervezése és megvalósítása.

Segíti az egyetem oktatóit, kutatóit, szakértőit ​​és doktori hallgatóit, hogy pályázatokon keresztül bekerüljenek nemzetközi hálózatokba és szakmai céljaikat megvalósíthassák. Tevékenységünk az aktuális pályázati lehetőségek felkutatásától a koncepciófejlesztésen keresztül egészen a pályázatok benyújtásáig, valamint a hazai és nemzetközi, különösen az Európai Unió által biztosított programokban való részvétel támogatása, ösztönzése és megvalósítása.

Pályázataink

Egyetemünk a 2021/2022 tanévben is részt vett a HSUP programban (XIA_HSUP_00018/2022), melynek a megvalósításához az Express Innovation Agency közreműködésével, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap finanszírozásában 36 millió forint támogatásban részesült.

A modellváltás által lehetővé tett szervezeti megújulás eddig elért eredményeire alapozva jelen projekt a működés hatékonyságát fogja javítani, elsősorban a digitális eszközpark-, a gyakorlati képzések infrastruktúrája- és a digitális kompetenciák fejlesztése és a képzési tartalmak megújítása révén, másrészt megvalósulnak a nemzetközi szerepvállalások erősítéséhez szükséges szolgáltatás-fejlesztések is.

Knowledge management is one of the key activities of the Innovation Centre. In spring 2019, the National Research, Development and Innovation Office (NRDIO) launched a call for proposals for the development of the field under the name ‘University Innovation Ecosystem 2019-1.2.1-EGYETEMI ÖKO’.

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121