A PLYDESIGN székcsalád díjat nyert az iF DESIGN AWARD 2021-en

Formatervezés

A Plydesign designmárka FRIGATE székcsaládja elnyerte a rangos nemzetközi díjat, az IF DESIGN AWARD-ot Termék kategóriában. A Plydesign vezető tervezője - Kerékgyártó András - oktatója a MOME Formatervező szakoknak, a Doktori Iskola ősszel végzett hallgatója és formatervező művész alumnink is. 

Az iF DESIGN AWARD a világ három legnívósabb nemzetközi díja között szerepel. A FRIGATE székcsalád olyan egyéb termékek mellett került díjazásra, mint az iPhone 12 Pro okostelefon és a 2021 Ford Bronco városi terepjáró. 2021-ben 54 országból közel 10 000 pályaművet regisztráltak, melyekből a világ minden tájáról érkező, 98 szakértőből álló szakmai zsűri választotta ki a nyerteseket.

"Ez a nemzetköz díj igazán jelentős visszacsatolás számunkra, amely megerősített bennünket abban, hogy jó úton haladunk hosszútávú céljaink elérésében. A siker receptjét már ismerjük: mestermunka egy kivételes formatervezőtől, kiváló innovációs partner, szakmailag felkészült gyártói támogatás, rengeteg idő, energia, kitartás és motivált, elkötelezett háttércsapat… A meglévő hozzávalók közül már csak a következő generáció új mestermunkái hiányoznak! 

Sőt, keressük is Őket! A PLY DESIGN HOUSE keretében nyílt ötletpályázatot hirdetünk, melynek részleteit hamarosan megosztjuk online felületeinken. Érdemes folyamatosan követni minket!"

 

Publikálva: 2021-05-13 23:07:00

Hírek