Koronavírus tudnivalók

Köszöntjük a MOME közösségét!


Szokatlan módon, mert szokatlanok a körülmények is, amik arra kényszerítenek bennünket, hogy másképp tegyük a dolgunkat, mint ahogy azt eddig megszoktuk. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk a többiekre, vigyázzunk az egészségünkre - ez most a legfontosabb, erre kérünk mindenkit. És várjuk azt a pillanatot, amikor újra találkozhatunk Zugligetben.

 

Fülöp József
MOME rektor videóüzenetéből

Itt megtalálhatod honlapunk összes olyan hírét, melyek a koronavírus nyomán kialakult helyzet tudnivalóit, híreit, segédanyagait tartalmazzák. További kérdés esetén fordulj hozzánk bátran a brand@mome.hu  email címen!

Utolsó frissítés időpontja: 2021. május 18.

 

A koronavírus-járvány okán kihirdetett rektori-kancellári közös utasítások

 

Aktuálisan érvényes:

A veszélyhelyzet idején a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen alkalmazandó (módosított) intézkedésekről szóló 2/2021. (V.17.) számú rektori-kancellári közös utasítás, hatály: 2021.V.17. -

Tájékoztató külföldi hallgatók részére a vészhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második ütemében a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem működési rendjéről és a digitális oktatás bevezetéséről

 

Korábbi tartalmaink

 

Lelki támogatás

Olyan segédanyagokat, weboldalakat gyűjtöttünk össze, amelyek e rendkívüli, világjárvánnyal, karanténnal, szociális izoláltsággal terhelt időszakban lehetnek segítségünkre a lelki megpróbáltatásokban.

GYIK

2020.03.27.

COVID-19 vírus kapcsán felmerülő GYIK a MOME vonatkozásában
A GYIK állításai azok visszavonásáig érvényesek, illetve folyamatosan frissülnek

Oktatási kérdéseket érintő GYIK

2020.05.11.

A távoli oktatás alapvető tudnivalói: passziváltatás, nyelvvizsga, határidők, oktatási platform, értékelés menete, technikai segítségnyújtás.

Kulturális linkgyűjtemény

A koronavírus okozta helyzetben felajánlott ingyenes tartalmak, kulturális programok, betekinthető archívumok gyűjteménye egy helyen

Oktatást támogató szakmai eszközök

Adobe szoftverek otthoni használatra, ingyenes vírusírtó, tanulást és szakmai munkát segítő platformok letöltési útmutatói.

Tájékoztatás a nyelvvizsga hiányában kiadható oklevelek ügyintézése kapcsán

2020.05.06.

A mentesség érvényes a régi főiskolai és egyetemi képzésekre, a felsőoktatási szakképzésre, az alapképzésre, a mesterképzésre és az osztatlan képzésre is. A mentesség akkor is érvényes, amennyiben az adott képzésen esetleg több nyelvvizsga megléte az előírás, vagy felsőfokú, illetve szakmai nyelvvizsga van előírva.

Rektori üzenet

2020.03.20.

Fülöp József rektor videóüzenete a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem koronavírus miatt kialakult helyzetéről és a közeljövő  változásairól, feladatairól

Könyvtár

2020.03.19.

Legfőbb tudnivalók a MOME Könyvtár átmeneti működéséről
Frissítés: 2021. március 5.

Általános rendelkezések

2020.03.14.

Általános koronavírus rendelkezések bevezetése egyetemünkön 2020. március 12-től

Alapképzési szakok felvételi tájékoztatói

A felvételi fordulókra és eredményhirdetésekre vonatkozó dátumok érvényüket vesztették, és a fenti tájékoztatás a mérvadó!