Modellváltás | Friss

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
modellvaltas@mome.hu

Magyarország kormánya foglalkozik a MOME modellváltási szándékaival

Magyarország kormánya foglalkozik a MOME modellváltási szándékaival. Ennek nyomán a következő hónapokban a tervezett ütemben folynak a modellváltást előkészítő munkálatok. Ezen a fórumon is rendszeresen beszámolunk a fejleményekről, valamint a közösség bevonásának fórumairól. Kérdéseket a modellvaltas@mome.hu email címen várunk, valamint minden rendelkezésre álló információ a www.mome.hu modellváltás rovatában követhető.

Budapest, 2020. 01. 30.

 

Kérdőív segítségével fejezhetik ki meglátásaikat a modellváltásról az egyetem dolgozói és hallgatói

Kérdőív segítségével is kifejezhetik meglátásaikat, javaslataikat a MOME dolgozói és hallgatói az egyetem modellváltási szándékával és megkezdett tervezésével kapcsolatban. A valamennyi dolgozóhoz és egyetemistához eljuttatott kérdésekre adott válaszok jelentős mértékben fogják segíteni a modellváltási folyamatot. A válaszok kiértékelése február 6. után várható, és az egyetem intranet hálózatán lesz elérhető.

Budapest, 2020. 01. 14.

 

Tanácsadó Testület alakult a MOME modellváltásának támogatására

Egyetemünk kezdeményezésére Modellváltás Előkészítő Bizottság alakult, mely tevékeny részt vállal a MOME modellváltási folyamataiban. Tagjait, a Rektor javaslatát elfogadva, az Innovációs és Technológiai Miniszter kérte fel az egyetemet támogató feladatra:

    • Fellegi Tamás, ügyvezető igazgató, EuroAtlantic Consulting & Investment Ltd.

    • Gőz László, igazgató, Budapest Music Center

    • Grüner György, professzor, UCLA

    • Kollarik Tamás, MOME konzisztóriumi tag 

    • Scheer Sándor, vezérigazgató, Market Zrt.

A Modellváltás Előkészítő Bizottság feladata, hogy a modellváltás folyamata során segítse az Egyetem vezetését a MOME elképzeléseinek minél hatékonyabb megvalósításában, erősítse a változások szakmai megalapozottságát. A Bizottság rendszeres időközönként tartja tanácskozásait. 

Budapest, 2020. 01. 13.