Moholy-Nagy University of Art and Design

Design MA angol nyelven

Modules
Management
Faculty
News
A világot széles összefüggésében értelmezni tudó, szociális érzékenységgel rendelkező, minőségi designkoncepciókat alkotó formatervezők képzése.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Deadline

Jelentkezés hamarosan
Scholarships
Állami ösztöndíjas
Jelentkezés hamarosan
Course dates
Ősz,
Tavasz,
Department
Design Intézet
Language
Angol
Career opportunities
Vezető formatervező
Designstratéga
Járműtervezési szakértő
Social media links
Contact
designma@mome.hu
Olyan stratégiai szemléletű design szakembereket képzünk, akik proaktív vállalkozói hozzáállással képesek olyan projekteket tervezni és megvalósítani, melyeken keresztül a jövő generációi számára egy inkluzív és fenntartható világot formálnak.
A Strategic Product Innovation specializáció olyan emberléptékű tárgyak, tárgy-rendszerek és a kapcsolódó szolgáltatások kutatására és tervezésére fókuszál, amelyek komplex módon reflektálnak a társadalmi és kulturális igényekre. A Smart Mobility specializáció olyan megoldásokkal foglalkozik, melyek felelős választ adnak a jövő mobilitási kihívásaira valamilyen jármű vagy közlekedési rendszer megtervezésével.
A képzési tematika a „People, Planet, Prosperity” hívószavak köré épül, ennek megfelelően a hallgatók arra koncentrálnak, hogy társadalmi, környezeti és gazdasági szempontok összehangolásával hozzanak létre fenntartható design projekteket.

Modules

Az Elméleti Stúdiumok kínálják az egyetem összes tervezői mesterszakos hallgatója számára az általános elméleti ismerete...

A modul a képzés összes félévében támogatja a hallgatók személyes fejlődését. A különböző időtartamú és intenzitású kurz...

A Kurzushét modul a MOME minden szakjának részét képező tantárgycsoport. A tantárgy célja az oktatási kínálat színesítés...

News

Két sikeresen indult angol nyelvű képzése után tovább bővíti nemzetközi oktatási portfólióját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME). A kreatívipar területein továbbtanulni szándékozók a Photography és az Interaction Design mellett 2023 szeptemberétől az Animation és Design mesterszakokat is angol nyelven hallgathatják, ezzel a Budapestre járó diákok már egyetemi éveik alatt értékes kapcsolatrendszerhez és jövőformáló, versenyképes tudáshoz jutnak.

Management

Pais Panni

MA szakvezető, egyetemi tanársegéd

pais.panni@mome.hu

Püspök Balázs DLA habil.

MA szakfelelős, akadémia igazgató, egyetemi docens

bpuspok@mome.hu

Vesmás Júlia

szakmenedzser

vesmas.julia@mome.hu

Faculty

Bíró Botond

művésztanár, szakoktató

biro.botond@mome.hu

Csernátony Fanni

BA szakvezető, doktoranda, egyetemi tanársegéd

csernatony.fanni@mome.hu

Féja Dorottya

művésztanár

feja.dorottya@mome.hu
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121