Képzések | Innovációs Központ

Kontakt

MOME OPEN

Molnár Krisztina
felnőttképzési projektmenedzser

D. Nagy Heléna
felnőttképzési projektmenedzser
open@mome.hu

PREMOME

Altorjay Johanna

PreMOME koordinátor
premome@mome.hu

A MOME képzési portfóliójának legdinamikusabban fejlődő részét az iskolarendszeren kívüli, rövididős képzések adják, amelyek egyszerre reagálnak a külső piaci igényekre, az akkreditációs folyamatoknál gyorsabb szakmai tendenciákra, trendekre és jelenítik meg a MOME szakmai közösségének látásmódját, szaktudását. A képzési kör a tradicionális szakterületektől a határterületi, kísérleti képzésekig terjed, és folyamatosan újabb fejlesztési témákon és formákon keresztül igyekszik a design és művészeti tudások láthatóságát, ismertségét és széleskörű elérhetőségét megteremteni.  

PreMOME   MOME Open

 

A PreMOME MOME BA felvételire felkészítő kurzusait kínálja mindazoknak, akik felkészülten, egy biztos elméleti és gyakorlati tudás birtokában szeretnének a felvételin szerepelni.

A MOME OPEN a MOME iskolarendszeren kívüli képzéseit, tanfolyamait, továbbképzéseit támogató központja.
PreMOME MOME BA felvételire felkészítő kurzusait kínálja mindazoknak, akik felkészülten, egy biztos elméleti és gyakorlati tudás birtokában szeretnének a felvételin szerepelni. Tanfolyamai a művészeti alapkészségek fejlesztése mellett, segítenek a tervezői gondolkodásmód elsajátításában, valamint a design és vizuális kultúra területeinek elméleti és gyakorlati alapjaival ismertetnek meg. Az oktatás színvonalának magas minőségét a MOME tanszékei által jóváhagyott tanterv és a változatosan felépített program biztosítja. MOME OPEN a MOME iskolarendszeren kívüli képzéseit, tanfolyamait, továbbképzéseit támogató központja. Az egyetemi szervezet 2016-ban azzal a céllal jött létre, hogy élethosszig tartó tanulást támogatva, felnőttképzési programokat fejlesszen és indítson. Több, mint 40 képzésével és szakirányú továbbképzéseivel művészeti, kulturális, oktatási és gazdasági területeken hiánypótló szerepet kíván betölteni a 21. századi tudásközvetítésben. A MOME Open nyitott oktatási központként egyetemi és külső piaci igények alapján folytatja tevékenységét: a klasszikus egyetemi felnőttképzési, továbbképzési szervezet mintájára a graduális és posztgraduális képzéseken kívül rövid ciklusú továbbképzéseket, tanfolyamokat szervez. Pedagógus továbbképzéseket, szakirányú továbbképzéseket, hazai és nemzetközi workshopokat, nyári egyetemet, és egyéb oktatási programokat fejleszt és működtet.

                                                          

Fotó kredit:
Turós Balázs
Rácmolnár Milán