Képzések | Innovációs Központ

Kontakt

MOME OPEN

Molnár Krisztina
felnőttképzési projektmenedzser

D. Nagy Heléna
felnőttképzési projektmenedzser
open@mome.hu

PREMOME

Altorjay Johanna

PreMOME koordinátor
premome@mome.hu

A MOME képzési portfóliójának legdinamikusabban fejlődő részét az iskolarendszeren kívüli, rövididős képzések adják, amelyek egyszerre reagálnak a külső piaci igényekre, az akkreditációs folyamatoknál gyorsabb szakmai tendenciákra, trendekre és jelenítik meg a MOME szakmai közösségének látásmódját, szaktudását. A képzési kör a tradicionális szakterületektől a határterületi, kísérleti képzésekig terjed, és folyamatosan újabb fejlesztési témákon és formákon keresztül igyekszik a design és művészeti tudások láthatóságát, ismertségét és széleskörű elérhetőségét megteremteni.  

PreMOME   MOME Open

 

A PreMOME MOME BA felvételire felkészítő kurzusait kínálja mindazoknak, akik felkészülten, egy biztos elméleti és gyakorlati tudás birtokában szeretnének a felvételin szerepelni.

A MOME OPEN a MOME iskolarendszeren kívüli képzéseit, tanfolyamait, továbbképzéseit támogató központja.
A PreMOME a MOME BA felvételire felkészítő kurzusait kínálja mindazoknak, akik biztos elméleti és gyakorlati tudás birtokában szeretnének felvételizni az egyetemre. A MOME OPEN a MOME iskolarendszeren kívüli képzéseit, tanfolyamait támogató központja,feladata a design és művészeti tudások láthatóságának, ismertségének megteremtése.

                                                          

Fotó kredit:
Turós Balázs
Rácmolnár Milán